mar 15, 2014 - 0 Comments - Barcelona -

Majestic Hotel & Spa Barcelona

majesticEn overnatting på Majestic Hotel & Spa Barcelona kan gjøre hele opplevelsen av den spanske storbyen enda mer magisk. Her snakker vi et hotell av øverste hylle, som er rangert som femstjerners. Med navnet «Majestic» er det naturlig å tro at også du blir behandlet som en konge når du overnatter her.

Noen stedet dette hotellet kan reserveres:

Hotell barcelona (NO)

www.hotelmajestic.es

www.booking.com/hotel/es/majestic.no.html

www.agoda.com

Sentral beliggenhet

Med beliggenhet så sentralt i Barcelona, behøver du nærmest ikke røre på deg for å komme til de mest berømte severdighetene. Majestic Hotel & Spa Barcelona har gåavstand til både turistattraksjoner og kjøpesentre, samt at det myldrer av restauranter i nærheten. Hvis du liker å se byen fra fugleperspektiv, så vil du definitivt sette pris på hotellets takfasiliteter. Øverst på hotellet finnes det nemlig basseng og en egen restaurant/bar, som gir nydelig utsikt over den ærverdige byen.

Lang historie

Majestic Hotel & Spa Barcelona har en lang historie, og har eksistert i over 90 år. Det har naturligvis gjennomgått flere restaurasjoner siden det først ble reiset, noe som sikrer deg fasiliteter som gratis internett. Rommene er delt inn i tre forskjellige klasser, henholdsvis Deluxe, Suite og leiligheter. Her finnes det ingen «simple» rom, da samtlige er utstyrt med alt av moderne teknologi, inkludert air-condition og TV.

Totalt har Majestic Hotel & Spa Barcelona over 275 rom, som alle ble renovert så sent som i 2012. Designløsningene er altså høyst moderne, og bor på et perfekt opphold enten du reiser sammen med familie eller i forretningssammenheng. For sistnevntes del, så har hotellet over 650 kvadratmeter med møterom. Hotellets betjening legger også opp til at møtet skal foregå på dine premisser, slik at det kan tilrettelegges for alle slags spesielle behov.

Egen spa avdeling

Vi må naturligvis også trekke frem den egne spa-avdelingen som Majestic Hotel byr på. Det er et fullverdig spa som byr på eksklusive massasjer i alle kategorier, inkludert behandlinger som klassiske massasjer, hudbehandling og lignende. Hotellet er også et velkjent sted for arrangementer som bryllup og lignende selskaper. Kanskje en fin kombinasjon for drømmeferien, i magiske og romantiske Barcelona?

Mer om Barcelona

http://www.spaniaguide.no/barcelona/