mar 15, 2014 - 0 Comments - Barcelona -

Hotel Colon Barcelona

colon-barcelonaBarcelona er en by som må oppleves, og dens mange severdigheter er målet for flere titalls tusen nordmenn hvert eneste år. Mange forbinder nok den spanske storbyen for sine berømte katedraler, som ble reist for flere hundre år siden. Hva med å sjekke inn på et hotell som er nærmeste nabo til den mest berømte Barcelona-katedralen av dem alle?

Barcelona-katedralen

Hotel Colon Barcelona tilbyr nemlig sine besøkende utsikt mot den berømte Barcelona-katedralen fra sitt eget rom. Hotellet selv beskriver flott hvordan man kan stå opp om morgenen, dra vekk gardinene og se soloppgangen over det unike byggverket. Av hotellets 141 rom, så byr nærmest samtlige på denne opplevelsen. Reiser du til Barcelona for den kulturelle opplevelsen, så burde et opphold på Hotel Colon Barcelona være obligatorisk.

Videre så byr også Hotel Colon Barcelona på et moderne opphold. Nylig har samtlige rom blitt renovert til å passe med dagens standarder, som betyr flatskjerm på rommet, aircondition, høyhastighets internett og ikke minst obligatoriske ting som minibar og safe. Hotellet har fått tildelt fire stjerner, noe som betyr at både service og hotellets fysiske stand er tilnærmet topp standard.

Gåavstand til severdigheter

Foruten om å være nærmeste nabo til katedralen, så ligger også Hotel Colon Barcelona svært sentralt til i den spanske storbyen. Taxi eller leiebil er ikke nødvendig her (skulle du alikevel trenge en – prøv www.leiebilguiden.no/spania/barcelona.php) – du er kun et bar fotskritt unna de fleste severdighetene i byen. Det ligger til i en del av Barcelona som er kjent for de historiske hendelsene som har skjedd her, og bydelen er svært vakker og intakt fra oldtiden.

Spaavdeling

Hotel Colon Barcelona har egen spaavdeling som kan nytes av hotellets overnattende. Det kan også restauranten og baren gjøres, enten man reiser i forretningssammenheng, alene eller med familie. I førstnevntes tilfelle vil det være mulig å holde av lounger eller møterom, som alle naturligvis er utstyrt med det siste innenfor moderne teknologi. Hotellets betjening er også behjelpelig med transport og servering av selskapet.

Hotellet er også et populært sted for å arrangere det unike bryllupet, eller lignende selskap. Den spesielle beliggenheten bidrar til en helt spesiell atmosfære, og et arrangement hos Hotel Colon Barcelona vil nok by på minner for livet – både for det kommende ekteparet, og de heldige gjestene som får oppleve hotellet og byen sammen med de.