mar 15, 2014 - 0 Comments - København -

Copenhagen Island Hotel

copenhagenCopenhagen Island Hotel er kanskje det hotellet i København som har mest eksklusiv beliggenhet. Det befinner seg nemlig i sentrum av storbyen, men ligger samtidig klistret til havgapet! Det er en perle av et designerhotell, som byr på unik utsikt fra de fleste rommene. Hotellet ble reist så sent som i 2006, slik at du kan forvente deg topp moderne standard på oppholdet ditt.

Sentral beliggenhet

Beliggenheten er svært sentral for deg som vil oppleve de mange fasilitetene som København har å by på. Copenhagen Island Hotell ligger nemlig så nært sentrum du kommer, med gangavstand til både turistattraksjoner og andre severdigheter. Hotellet, med sine 325 høyst moderne designerrom, er også et av de største i København – og i hele Danmark. Rommene er av varierende standard, fra vanlige enkeltrom til eksklusive suiter.

Gratis trådløst Internett

Felles for alle rommene er at trådløst internett er tilgjengelig, uten ekstra kostnader. Flatskjerm, minibar og aircondition er også inkludert på alle rom. Utsikten varierer, og de dyreste rommene har den beste utsikten mot havet. Standardrommene byr på en enkel utsikt over byen, mens suitene har egne balkonger ut mot havet.

Populært  for forretningsreisende.

Copenhagen Island Hotel er et populært åsted for forretningsreisende. De har hele ti forskjellige møterom, der det største rommer hele 80 personer samtidig. Alle rommene er utstyrt med projektor og lignende, slik at det er mulig å holde foredrag eller drive presentasjoner her. Hotellet er også behjelpelig med å tilrettelegge dag- eller helgepakker for bedriften din, som inkluderer flere måltider i løpet av en dag.

Beliggenheten er også svært sentral i forhold til de som kommer reisende med fly. Lufthavnen, Kastrup, ligger som kjent noen kilometer vekk fra sentrum, men du ankommer Copenhagen Island Hotel etter omtrent et kvarter med buss, tog eller bil. Hoteller har også en egen restaurant, som tilbyr både frokost, lunsj og á la carte til middag eller kveldsmat. Baren holder åpent hver dag, og er et populært samlingssted for både turister og forretningsreisende i København.