mar 15, 2014 - 0 Comments - København -

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen

bella2Man behøver ikke reise langt vekk fra Norge for å finne de virkelig storslåtte bygningene. Så nært som i København har danskene bygget en skyskraper av et hotell, med et spektakulært design som du neppe finner matchende av i Skandinavia! Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen er det største hotellet i Danmark og København, som med sine 23 etasjer strekker seg høyt over bakken.

Hotellet kan bestilles på de fleste hotellportaler inkludert Hotell københavn (NO) og Hotels.com, Billige-hotell.no:København  eller direkte på hjemmesiden Bellaskycomwell.dk

Passer for både familier og bedrifter

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen er et fullverdig hotell for både familier og bedrifter som skal holde konferanser i den danske hovedstaden. Det unike designerhotellet er i en klasse for seg selv, og huser hele 812 hotellrom, i tillegg til en hel haug med konferanse- og møterom. Faktisk så er hotellet det største i hele Skandinavia, samtidig som det har vunnet flere priser for sin innovative arkitektur.

Et opphold på Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen er altså noe du kommer til å huske lenge. Det byr på en virkelig luksuriøs opplevelse, og her er det ikke spart på noe. Hotellet ligger heller ikke midt i sentrum av København, slik at du kan overnatte i fredelige omgivelser. Samtidig er det såpass sentralt at det bare tar deg en kjøretur på ti minutter før du befinner deg i selve hjertet av storbyen. Busser og t-baner passerer nemlig et par hundre meter fra hotellet, slik at transporten ikke er noe problem. Det samme gjelder for transport fra flyplassen.

Egen spa og fitnessavdeling

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen har egen spa- og fitnessavdeling, som er tilgjengelig for alle gjester. Spa-avdelingen tilbyr ulike behandlinger, eller bare et opphold i en varm og hyggelig atmosfære. Hotellet har også flere eksklusive restauranter, med blant annet den populære Sky-baren, som befinner seg i hotellets øverste etasje, ofte er et møtested når kvelden begynner å nærme seg.

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen er et meget populært samlingssted for bedrifter og konferanser. Her har flere av de store selskapene i verden hatt sine samlinger, og den største kongressalen rommer hele 15 000 mennesker på en gang. Totalt huser hotellet 63 møterom og 4 auditorier, slik at din bedrift – uansett størrelse – vil finne noe passende.

Rommene er av varierende standard, men alle inkluderer gratis trådløst internett, tv, minibar og safe. Forretningsreisende vil også sette pris på at det tar deg kun ti minutter med bil å ankomme hotellet fra lufthavnen som ligger like utenfor København.