mar 15, 2014 - 0 Comments - Barcelona -

Barcelona Atiram Hotel

atrim-barcaBarcelona Atiram Hotel er et forholdsvis lite, men samtidig kvalitetsrikt hotell i selveste hjertet av Barcelona. Beliggenheten er så sentral at den berømte sentrumsgaten Barcelona Main Square befinner seg bare et par kvartaler bortenfor. Her kan du overnatte i trygge og luksuriøse omgivelser, og prisene er heller ikke så ille!

Hotellet er høyst moderne, og rommene inneholder balkonger, flatskjermer, minibar og safe. Barcelona Atiram Hotel har nylig gjennomgått en full renovasjon, som har sørget for at alle rommene holder topp kvalitet. Hotellet er rangert som firestjerners, noe som betyr utmerket service og generelt god kvalitet på alle punkter innenfor hotelldrift.

Plaza Catalunya

Enkelte av rommene har beliggenhet som gir direkte syn til det berømte Plaza Catalunya. Inkludert for alle overnattende er frokostbuffe, men du kan også be om å få servert maten på rommet. Internett er tilgjengelig på rommene, men da påløper et lite tillegg. Resepsjonen er døgnåpen, og er svært behjelpelig til å gjøre ferien perfekt, enten det er snakk om leie av bil eller utflukter og aktiviteter.

Gåavstand til severdigheter

Fra hotellet er det mulig å gå til mange severdigheter, og det kryr av shoppingmuligheter i nærheten. Det er også såpass sentralt at en liten kjøretur kan ta deg til det meste som du vil se i Barcelona, og en tur med et sightseeing-byrå kan ofte være en god idé. Her er det kun fantasien som setter grenser for hva man kan oppleve!

Totalt har Barcelona Atiram Hotel 72 rom, så her er det en stor sjanse for å bli bedre kjent med hotellets andre gjester og betjening. For deg som reiser i forretningssammenheng, er det gode muligheter for både møter og team-building. Hotellet har et dedikert møterom som kan tilrettelegges for ditt møte, og hotellet tilbyr aktiviteter foruten om jobb som sportslige hendelser og spesielt tilrettelagte aktiviteter.

Hvis dere ønsker å ta med kjæledyret til Barcelona, så tillater Barcelona Atiram Hotel dette – så lenge man angir det på forhånd. Som et firestjerners hotell blir man også tatt godt vare på, med concierge og såkalte «bell-boys» som både fikser bagasjen din og sørger for at du har alt du trenger på rommet ditt.